SOUL AMEN TREASURES

 
KNOW THY SELF: I AM THAT I AM!

I AM present always, the never failing, SELF-EXISTENT ONE. I AM with you wherever you are.

I AM is who we are, I AM is Consciousness. I AM is God, your awareness, is Lord and Master and besides your awareness There Is No Other.  Please read, comprehend, and understand Rev 1:8

"I AM the Alpha and the Omega," says the Lord God, "who is, and who was, and who is to come, the Almighty."

Whatever you add to I AM is added unto you. Once you apply THE POWER OF I AM you will begin to become more and more CONSCIOUS of what you add to your I AM, for what you add to your I AM with feeling will embody itself in your world. I repeat: Whatever you add to I AM and feel to be true, you become.

Being aware of who we are and what our thoughts and words are creating in our everyday life gives us an advantage over life circumstances. Everybody and everything are dense forms of Consciousness. That which is seen and that which is unseen is Consciousness. The only reality is Consciousness from which thoughts and feelings urge us to action.

If All Is Mind then all is Consciousness because mind is Consciousness. Consciousness is the ONE AND ONLY PRIMODIAL SUBSTANCE FROM WHICH ALL EXIST. We all live, move, and have our being in Consciousness.

When you KNOW that Consciousness is the ONE AND ONLY REALITY which becomes that which it conceives of itself - you become free of secondary causes, free from the belief that there are causes outside of your own CONSCIOUSNESS. You must know without doubt that THERE IS ONLY ONE CONSCIOUSNESS THAT PROJECTS THE WITHIN AND THE WITHOUT.

AS WITHIN SO WITHOUT

That which one is conscious of becomes one's reality. As within Consciousness so without. Your reality is a reflection of your consciousness be it good, bad, or ugly. We create our own reality based upon our  emotionalized thoughts, feelings, and actions. Your kingdom within is your very own Consciousness!

Seek ye first the kingdom of Consciousness (God) and all things shall be added unto you.

What are you conscious of? Just look at your reality. Your reality is your Consciousness Objectified.

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: What is the world without in its relation to the world within?

Answer: The world without is CONSCIOUSNESS OBJECTIFIED.

QUESTION 2: How may fear and racism be completely eliminated?

Answer: By knowing and understanding that Consciousness is the only reality.

Question 3: What is the source of all power?

Answer: Consciousness is the Source and Supplier of all there is.

Question 4: Is there a reality without Consciousness?

Answer: There is no reality without Consciousness

Question 5: What is thought? 

Answer: Thought is subtle Consciousness.

Question 6: What is form?

Answer: Form is dense Consciousness.

Question 7: How does thought become form?

Answer: Thought becomes form due to Emotional Intensity/Determination/FOCUS.

Question 8: What is THE MASTER KEY to creating your own reality?

Answer: DECIDE on what you want as if nothing else matters.

Question 9: Who is God?

Answer: God is another term for Good. Positive!

Question 10: Who is Satan/Devil?

Answer: Devil is another term for Evil. Negative!

In religion you have God and the Devil. In philosophy you have Good and Evil.

In science you have POSITIVE AND NEGATIVE

A positive attitude begets positive experiences and a negative attitude begets negative experiences.

The Law of Consciousness states, whatsoever you FOCUS upon OR DECIDE upon with emotion shall become your Reality.

When one knows the significance of the mystical statement, "I AM the light of the world", one will realize that I AM or Consciousness, Is the Sun of life, which radiates images upon the screen of space. 

Where there is no vision the people will perish because everything changes according to one's present vision.


CONSCIOUSNESS IS ALL

THE SEVEN STATES OF CONSCIOUSNES

THE SEVEN HERMETIC PRINCIPLES

VISUALIZATION AND THE POWER OF I-AM